Pocetna Servisne informacije Počela rekonstrukcija trotoara

Počela rekonstrukcija trotoara

263
1
Podelite

Danas počinju radovi na realizaciji projekta „Rekonstrukcija trotoara u Ulici Dimitrija Tucovića u Užicu“, od broja 57 do broja 87, odnosno od Robne kuće Beograd do Zdravljaka. Rok za završetak radova je 75 dana.

Iz Gradske uprave je upućena molba vozačima da se ponašaju u skladu sa privremenom saobraćajnom signalizacijom, a vlasnicima poslovnih prostora i građane za strpljenje i razumevanje.

1 komentar

  1. Za trotoar treba 75 dana,za to vreme Kinezi izgrade 75 km autoputa.Mnogo je preče(umesto pomodnog i nepotrebnog lickanja trotoara sa tablom kao da se gradi valjaonica bakra) prevesti na gas kotlarnicu u centru koja zimi bljuje oblake crnog dima i čađi.6000 ljudi u Srbiji godišnje umre direktno od dima iz javnih tiplana.Taj što je još dobio i plaketu Šibalić što kaže da ne može da se prevede na gas odmah da se smeni,Sve može,ali više vole da podele na plate i opštinarima,nego da deca udišu čistiji vazduh,Tu u tom Gradu kao da nema nikog pametnog,Prošle zime najtoplije za zadnjih 20 god i to kad je cena nafte bila najniža podigli su cenu grejanja za 11,1%,što je čist lopovluk,a na sednici zabranjena je bila diskusija o toj odluci,Sve pogrešno rade,zato su se pametni već odselili iz ovog grada,gde je buka danonoćna! i gde ništa ne funkcioniše.

Ostavite odgovor