Pocetna Bajina Bašta Korak ka tunelu Kadinjača

Korak ka tunelu Kadinjača

1589
0
Podelite

Opštinska uprava opštine Bajina Bašta oglasila je rani javni uvid Plana detaljne regulacije za tunel ispod prevoja Kadinjača na deonici državnog puta Dub – Dubci.

Kako stoji na sajtu drinainfo, rani javni uvid trajaće 15 dana, od 15. do 30. juna ove godine. Materijal će biti izložen u sali Skupštine opštine Bajina Bašta, ul. Dušana Višića br. 28, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, kao i na internet strani opštine Bajina Bašta (www.bajinabasta.rs).

Rani javni uvid organizuje Odeljenje za poslove urbanizma, građevinarstva i imovinsko-pravne poslove Opštinske uprave Bajina Bašta, kao nosilac izrade Plana detaljne regulacije za tunel ispod prevoja Kadinjača na deonici državnog puta Dub – Dubci u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine i očekivanim efektima planiranja. Rani javni uvid se sprovodi na osnovu Odluke Skupštine opštine o izradi plana detaljne regulacije za tunel ispod prevoja Kadinjača na deonici državnog puta Dub – Dubci  (“Sl. list opštine Bajina Bašta “ broj 9/2017 ).

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi, Odeljenju za poslove urbanizma, građevinarstva i imovinsko-pravne poslove Opštinske uprave Bajina Bašta, ul. Dušana Višića br.28, Bajina Bašta, u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 30.06.2018. godine.

Inače, predstavnici službi za urbanizam opštine Bajina Bašta i grada Užica, na sastanku održanom u sredu u Užicu, usaglasili su naredne korake oko izrade Plana detaljne regulacije. Tom prilikom dogovoreno je da se po završetku ranog javnog uvida održi sastanak sa obrađivačem Plana, kako bi se usaglasio spisak institucija čiji uslovi treba da se pribave u fazi izrade nacrta Plana.

Ostavite odgovor