Pocetna Bajina Bašta Bora Milutinović “Slogi” darovao opremu

Bora Milutinović “Slogi” darovao opremu

1381
0
Podelite
????????????????????????????????????

Počasni građanin Bajine Bašte Bora Milutinović dolazak u svoj rodni grad iskoristio je da poseti Sportski centar u Lugu, koji nosi ime „Braća Milutinović“. Bila je to prilika i da predstavnicima FK Sloga uruči sportsku opremu koju je doneo na poklon. U razgovoru sa Radom Sarićem, bivšim predsednikom Sloge, aktuelnim predsednikom Predragom Živkovićem, članovima Upravnog odbora Draganom Kovačevićem, Vladicom Lekićem i ekonomom Perom Lekiće, Milutinović je istakao da voli da pomaže sport u svom rodnom gradu:

“Kad god mogu rado pomognem Slogi. Možda to nije onoliko koliko ljudi očekuju, ali sve poklonjeno je od srca. Dogovorio sam se sa Sloginim predsednikom da mi napravi spisak šta to klubu treba još od opreme kako bih mogao da je pošaljem iz Katara gde sam tu poslednjih godina kao savetnik za organizaciju Svetskog prvenstva u toj zemlji 2022. godine”, rekao je Bora Milutinović.

“Hvala Milutinoviću na vrednom poklonu. Doneo nam je tri kompleta opreme za seniorski tim i 40 lopti. Sam je tražio da mu napišemo šta treba ostalim selekcijama i obećao da će uskoro stići oprema i za njih. Oprema je stigla u pravo vreme jer osim dresova poklonjenih od čuvenog trenera Ljupka Petrovića, seniorsa selekcija nije imala druge opreme. Istina, pre par dana uspeli smo da nabavimo jedan komplet za nju i destak lopti poklonjenih od člana uprave Ljubisava Đurića”, ističe predsednik kluba Predrag Živković.

Ostavite odgovor