Pocetna Odbojka Pao i Futog

Pao i Futog

261
0
Podelite
foto: arhiva/Dragan Karadarević

U 17. kolu Prve lige odbojkašice Jedinstva slavile su pobedu protiv ekipe Futoga maksimalnim rezultatom 3:0 (25:11, 25:14, 25: 12). Poene za Užičanke postigle su Tomašević 17, Popović 13, Glišović 12, Nenadić 5, Lazić 2, Borčić 2, Blagojević 3 i Zečević 1.

Kako se i očekivalo, odbojkašice Jedinstva su bez ikakvih problema slavile ubedljivu pobedu protiv fenjeraša na tabeli ekipe Futoga. Samo je početak trećeg seta doneo malo uzbuđenja. Gošće su povele sa 1:5, domaće uspele da stignu do izjednačenja, a potom i da preuzmu ponovo kontrolu na terenu. Na tehnički taj aut otišle su sa prednošću od 12:9. Do kraja seta više pobeda nije dolazila u pitanje.

Trener odbojkašica Jedinstva Ivan Bučevac posle utakmice zadovoljno je rekao:

-Najteže je igrati utakmice koje su unapred dobijene. To sam tokom čitave sedmice pričao devojkama i „punio im glavu“ da će to biti najteža utakmica i da joj moraju maksimalno ozbiljno pristupiti. One su to ispoštovale, ali nisu dovoljno zrele da koncentraciju drže u istom ritmu tokom čitave utakmice – rekao je Bučevac i dodao:

-Samo je taj početak trećeg seta bio malo lošiji. Možda sam i ja krivac za to jer sam se previše šalio između setova. Sledeći vikend nam je pauza zbog finala KUP-a, tako da ćemo malo jače trenirati naredne nedelje i spremati se za odlazak u Vranje. Zahvali bih se Upravi koja nam je izašla u susret i omogućila da u Vranje odem dan ranije, tako da ćemo moći da treniramo veče pred utakmicu. Maksimalno ozbiljno ćemo ući u ovu utakmicu gde se nadam da ćemo izaći kao pobednici.

Ostavite odgovor