Pocetna Muzika Marija Žeželj nominovana za AAMA nagradu

Marija Žeželj nominovana za AAMA nagradu

565
0
Podelite

Danas u Volkstheater-u u Beču objavljene su nominacije za prestižne Amadeus Austrian Music Awards. Među nominovanim kompozicijama se našao i super-uspešni prvi singl ”Dance Like Nobody’s Watching” mlade srpske pevačice i omiljene balkanske tinejdžerke – Marije Žeželj. Pesma je donela nominaciju autorima muzike i teksta koji stoje iza dua Popmaché (Andreas Grass i Nikola Paryla) u kategoriji Songwriters Des Jahres (muzika i tekst godine).

 Glasanje u ovoj kategoriji je otvoreno za javnost i moguće je glasati i iz Republike Srbije na linku – http://voting.amadeusawards.at/voting .

 Pored toga što je Marija po svim parametrima imala najuspešniji debi singl 2017. godine u Srbiji i većini balkanskih zemalja, ovaj singl je takođe postigao #1 na digitalnim servisima, radio i tv top listama u Srbiji i regionu.  Spot za ”Dance Like Nobody’s Watching” broji preko 15 miliona pregleda na YouTube/VEVO – https://www.youtube.com/watch?v=SCvzJQQVAuc .

 Aktuelni singl ”Louder Than A Drum” je 4 nedelje za redom bio u samom vrhu digitalnih top listi u Srbiji i regionu – pogledajte spot za ”Louder Than A Drum” –https://www.youtube.com/watch?v=N8e5Hs8u3_g .

Ostavite odgovor