Pocetna Bajina Bašta Drinska regata ponovo u konkurenciji za “ Najbolje iz Srbije“

Drinska regata ponovo u konkurenciji za “ Najbolje iz Srbije“

593
0
Podelite
24. Drinska regata Foto: Nenad Marić

Manifestacija Drinska regata i ove godine je nominovana za priznanje „Najbolje iz Srbije“ koje dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija. Bajinobaštanska manifestacija je prošlogodišnji laureat ovog prestižnog priznanja kao najbolja turistička manifestacija u funkciji promocije Srbije ,a i ove godine je nominovana u istoj kategoriji.

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacije poslednjih trinaest godina dodeljuje ovo prestižno priznanje i to za najuspešniji robni i korporativni brend, za najboljeg izvoznika, manifestaciju i startup preduzeće. U glasanju i izboru učestvuje stručni žiri koji vrednuje postignuća, kvalitet, uspešnost, prepoznatljivost i reprezentativnost nominovanih preduzeća. Pored toga, u glasanju mogu učestvovati i svi ostali građani Srbije.

Glasanje za najbolje korporativne i robne brendove se odvija na sajtu www.najboljeizsrbije.com, i traje do 28. februara 2018. godine.

Ostavite odgovor