Pocetna Izbori Sevojno 2018 Predaja listi do ponoći

Predaja listi do ponoći

310
0
Podelite

U ponoć 16. februara ističe rok za predaju odborničkih listi za lokalne izbore u Gradskoj opštini Sevojno koji će biti održani 4. marta ove godine.

Proglašene su liste sa 15 odborničkih kandidata pod brojem jedan “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Sevojno” koju čini koalicija SNS-SPS- PUPS-SNP i pod brojem dva Grupe građana “Ujedinjeni pobedjujemo, za Sevojno, za Srbiju” koju čine “Zdrava Srbija”, DS, DSS, Nova Srbija, Nova stranka, LDP i SDS.

izborna komisija je pod brojem tri proglasila je odborničku listu “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka ” na kojoj je dvanaest odborničkih kandidata za novi saziv sevojničke opštinske skupštine.

Samostalan izlazak najavile su i “Dveri” koje očekuju da će listu predati večeras posle 18 časova. Na proteklim lokalnim izborima u Sevojnu koji su održani 2014. godine bilo je upisano 5.871. građanin, a glasalo je 3.535 birača.

Tada je na izborima učestvovalo sedam odborničkih listi od kojih je šest imale svoje odbornike u Skupštini koja ima petnaest odborničkih mesta.

Ostavite odgovor