Pocetna Izbori Sevojno 2018 Užički i i sevojnički odbor Nove Srbije prešli u „naprednjake“

Užički i i sevojnički odbor Nove Srbije prešli u „naprednjake“

915
0
Podelite

Aleksandar Vučić je jedini garant da će naša uverenja biti ispunjena – rekao Boban Perišić predsednik Gradskog odbora Nove Srbije koji je doneo odluku o kolektivnom prelasku u užički SNS.

Gradski odbor Nove Srbije u Užicu i Opštinski odbor u Sevojnu kolektivno su prešli u redove Srpske napredne stranke saopšteno je u sedištu užičkog SNS-a. Odluku je obrazložio do juče predsednik užičkog odbora Nove Srbije Boban Perišić koji je rekao da je ovaj odbor sa „naprednjacima“ zajedno od 2009. godine.

– Vodimo doslednu politiku i na prošlim izborima smo podržali kandidaturu Aleksandra Vučića. Naša politika je uvek ista i ostaće ista za razliku od centrale Nove Srbije čija se politika u proteklih par godina, posebno meseci značajno promenila. Nismo u mogućnosti d podržimo kandidaturu Aleksandra Šapića, Đilasa ili Vuka Jeremića i to je ono protiv čega smo se borili – rekao je Perišić i dodao da se ponosi sa Gradskim odborom Nove Srbije koji nije podlegao pritiscima centrale stranke.

ms3

Predsednik Gradskog odbora SNS Tihomir Petković  čestitao je prelazak odbora Nove Srbije i izrazio očekivanje da će zajedno doprineti razvoju grada Užica.  Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je rekao da je Velimir Ilić ostao bez stranke u Užicu kao i u drugim mestima tako da može na miru da podržava Đilasa i Šapića ili kao neke vaše komšije u Čajetini da mrzi Vučića do mile volje.

Od Ilića su se jedino mogle čuti uvrede i najogavnije reči na račun Aleksandra Vučića i njegove porodice. Ne treba da čudi što se Iliću stranka gasi od grada do grada i što ljudi odlaze od njega.  Mislim da više ni u Čačku Nova Srbija ne postoji – naveo je predsednik IO SNS i dodao da građani u Sevojnu treba da glasaju za politiku, rezultate i jasan plan o tome šta treba uraditi u ovoj  Gradskoj opštini.  On je dodao da narod hoće da glasa za one koji rade i da će Sevojničani 4. marta reći svoje.

ns-2

Na pitanje novinara da li je i predsednik Izvršnog odbora NS Zoran Adzić  prešao u „naprednjake“ Perišić je odgovorio da je predočena odluka Gradskog odbora čiji Adzić nije član i da on ima slobodnu volju da odluči sam kao i da je potreban gradu sa svojim znanjem i iskustvom.

Moje lično nadanje je usmereno ka tome da će se i Adžić priključiti timu koji će raditi na razvoju Užica – rekao je Perišić pored koga je u redove SNS prešla i potpredsednica Vojka Knežević.

Upitan za besplatan koncert Ace Lukasa u Sevojnu član IO SNS Darko Glišić je rekao da je Lukas prijatelj SNS i da je koncerte održavao i u drugim gradovima Srbije.

Ostavite odgovor