Pocetna Izbori Sevojno 2018 Ilić: Zajedno protiv bahatosti SNS

Ilić: Zajedno protiv bahatosti SNS

511
0
Podelite

Lider Nove Srbije Velimir Ilić kaže da ova stranka podržava svako udruživanje koje će zaustaviti bahato ponašanje Srpske napredne stranke i njihovih koalicionih partnera na svim nivoima vlasti pa tako I u Sevojnu.

Na izborima u Gradskoj opštini Sevojno Nova Srbija će se pridružiti zajedničkoj listi koju predvode  Demokratsk stranka Jovana Markovića I Zdrave Srbije Milana Stamatovića.

Ilić kaže da je članstvo Nove Srbije u Užicu I Sevojnu ostalo verno stranci I da su pojedini  funkcioneri   iz ove stranke da bi ostali na radnim mestima vrbovani  I da je odbor NS “otiman” što nije zabeleženo u istoriji višestranačja Srbije. On je dodao da je samo zamenik predsendika Nove Srbije prešao u naprednjake.

Predsednik Nove Srbije smatra da oni koji tako rade neće dugo ostati u politici I poručuje da Srbija neće biti jednopartijska država Aleksandra Vučića.

Nova Srbija podržava zamrzavanje rešavanja pitanja kosovskog konflikta  dok se ne razbistri situacija I dodaje da ne treba srljati u propast I potpisivati bilo šta zbog Vučićeve pogubne politike.

Predsednik NS kaže da je najveći problem Užica  zagađen vazduh I da nije mogao da veruje prilikom jučerašnjeg  popodnevnog  boravka u gradu koliko je aerozagađenje.

Takođe smatra da na gradnji obilaznice oko Užica nije ništa učinjeno, da su radovi stali   i da tunel ispod Kadinjače bez obilaznice ne znači ništa.

Ilić podseća da je gradnja obilaznice u funkciji  izmeštanja saobraćaja iz centra grada I smanjenja izduvnih gasova.

Izbori u Sevojnu zakazani su za 4. mart ove godine I građani biraju 15 odbornika za Skupštinu gradske opštine Sevojno.

Ostavite odgovor