Pocetna Servisne informacije Zadovoljavajuća prohodnost ulica

Zadovoljavajuća prohodnost ulica

1154
0
Podelite

Juče je u užičkom kraju padao sneg, a užičko JKP „Niskogradnja“ zaduženo je za uklanjanje snega sa kolovoza na oko 700 kilometara ulica i lokalnih puteva na području grada Užica.
sneza niskogradnja-Zbog snega koji je počeo da pada juče u 17 časova, aktivirali smo veći broj vozila i mašina i na osnovu informacija kojima raspolažem, prohodnost na ulicama u gradu i lokalnim putevima bila je zadovoljavajuća. Spremili smo dovoljne količine rizle i soli, imamo dovoljno ljudi. Kao i uvek, zbog konfiguracije gradskog terena, manjih problema prilikom uklanjanja snega tokom noći i rano jutros, bilo je u strmim ulicama kojih u gradu ima veliki broj, ali i nepropisno parkirana vozila, pa je bila smanjena pristupačnost našim mašinama i kamionima, kaže Snežana Milutinović, direktorka JKP „Niskogradnja“.

Ona podseća da građani, ukoliko su zainteresovani i ukoliko imaju mogućnosti, mogu sami doći po određenu količinu soli radi posipanja po zaleđenim površinama ispred svojih kuća, stanova, poslovnog prostora.

“Građani se mogu obratiti šefu operative i održavanja na telefon 064/827-06-16 ili direktno otići na asfaltno-betonsku bazu u Sevojnu, mada je najbolje da se obrate predsedniku Saveta mesnih zajednica”, dodaje Snežana Milutinović.

Ostavite odgovor