Pocetna Ekonomija Zlatibor na “Noćnom marketu”

Zlatibor na “Noćnom marketu”

348
0
Podelite

Turistička organizacija Zlatibor učestvovala je na manifestaciji “Beogradski noćni market”, koji se održao na pijaci Skadarlija (Bajlonijeva), jednoj od najpoznatijih beogradskih pijaca.

Zimska temperatura, svega dva stepena iznad nule, nije sprečila brojne posetioce noćnog marketa da u velikom broju dođu na pijacu i uživaju u bogatoj ponudi izlagača. Posetioci štanda Zlatibora pokazali su izuzetno veliko interesovanje za ponudu planine, a pored posetioca, Zlatibor je bio interesantan i za mnogobrojne medije. Pored prospekata kojim su mogli da se informišu o aktuelnoj i predstojećoj ponudi planine, posetioci su imali priliku da uživaju u ukusima i mirisima zlatne planine, jer su na štandu služeni pršuta i sir, kao i kuvana vruća rakija, što je privuklo radoznale prolaznike.

BG nocni market Zlatibor 2Predstavnici TO Zlatibor najviše su odgovarali na pitanja vezana za doček Nove godine, koncerte koji su organizovani na Kraljevom trgu, a posetioce su interesovale i cene smeštaja na Zlatiboru za predstojeće praznike i zimski raspust koji nam se bliži.

Ostavite odgovor