Pocetna Društvo Dino park, jedan od najvećih u Evropi

Dino park, jedan od najvećih u Evropi

907
0
Podelite

Na Zlatiboru je otvoren „Dino park“, najveći ovog tipa na Balkanu. Predstavnici parka su 24 interaktivne replike dinosaurusa iz ere Mezozoik, o kojima će posetioci moći da se informišu i saznaju zanimljivosti uz pratnju stručnih vodiča. Posetiocima se nudi i širok spektar edukativnog, kulturnog i zabavnog sadržaja.

Dino park 9Na površini od tri hektara, Dino park spada u pet najvećih u Evropi, a po sadržajima koji se nalaze u okviru parka, svakako je među tri najbolja. U okviru Dino parka postoji mnoštvo zabavnih sadržaja kao što su avantura park, zip line, veštačka stena za penjanje, dečije dino selo, 6D bioskop, poligon za vožnju rolera i kvadova za decu… Gosti će moći da uživaju i u restoranu, piceriji i šetnji na nekoliko hektara najlepšeg dela Zlatibora.

Dino park 11„Dino park“ svečano su otvorili Vladimir Ružić, predstavnik firme „Dino park Zlatibor“ i Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina. Otvaranju Dino parka prisustvovao je veliki broj radoznalih posetilaca.

Dino park 7– Imamo sreću što se nalazimo u sred najvećeg turističkog centra u Srbiji, tako da je to još jedna velika prednost za nas i za ovaj park“, kaže Ružić

Vladimir Ružić istakao je da je realizovana prva faza projekta, gde je ostvarena izuzetna saradnja sa opštinom Čajetina pri pribavljanju dokumentacije kao i obezbeđivanje lokacije za ovako veliki projekat.

Dino park 10Prema njegovim rečima druga faza parka će biti završena u avgustu ove godine, gde će biti urađeno još nekoliko sadržaja kao što su teren za mini golf, poligon za race car, paintball.

Dino park 8– Jedan ovakav kompleks, gde možete da boravite celodnevno sa svojom porodicom, najveća je atrakcija za mlade, ali i stariji tu mogu naći svoj interes i svoju zabavu. Mogu uživati u nekim adrenalinskim sadržajima, u dobroj hrani i dobrom piću. Sve to podiže rejting jednoj desinaciji kakav je Zlatibor“, kaže Vladimir Živanović, director TO Zlatibor.

„Dino park“ je nova atrakcija na Zlatiboru koja će upotpuniti turističku ponudu i boravak turista učiniti raznovrsnijim i sadržajnijim.


Projekat „Ulaganje u budućnost“ podržan je sredstvima iz budžeta Opštine Čajetina.

Ostavite odgovor