Pocetna GKC Deca iz vode u GKC-u (VIDEO)

Deca iz vode u GKC-u (VIDEO)

1983
0
Podelite

Koncert u čast benda EKV – Deca iz vode, počeće u 21 čas, u četvrtak, 29. Juna u užičkom Gradskom kulturnom centru.

Deca iz vode / EKV tribute band project je nastao pre tri godine u Beogradu sa idejom da se koncertno obeleži sećanje na Milana Mladenovića, EKV i njihov opus. Jedno od glavnih obeležja ovog benda je što je to jedini EKV tribute koji je istovetan nekadašnjoj njihovoj postavi. Svi članovi ovog benda su iskusni i vrhunski muzičari uključeni u razne druge bendove, a zajednička strast prema EKV-u ih je spojila u ovom projektu.

Na repertoaru su svi najveći hitovi sa svih šest studijskih albuma EKV-a plus njihov debi kao Katarina II. „Energija i emocija koja se emituje sa bine je odlična, a atmosfera u publici po pravilu euforična. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao“- navode organizatori.

Grupa deluje u okviru istoimenog udruženja koje okuplja veći broj umetnika raznih profesija koji stvaraju inspirisani EKV-om, pa publika na video screenu može da vidi i interesantne fotografije i video spotove urađene od strane nekoliko web i video dizajnera.

Karte na dan koncerta koštaju 400 dinara.

Ostavite odgovor