Pocetna Fudbal Stotine dečaka i devojčica igralo fudbal

Stotine dečaka i devojčica igralo fudbal

448
0
Podelite

U Priboju je održana redovna godišnja sednica Skupštine Opštinskog fudbalskog saveza Priboj, koji okuplja fudbalske klubove iz Priboja, Prijepolja, Nove Varoši, Sjenice i Brodareva.

Na Skupštini je razmatran i usvojen izveštaj o radi ovog organa u 2016. godini, uz konstataciju da uprkos hroničnoj besparici fudbal u ovom kraju opstaje, a klubovi beleže dobre rezultate.

U minuloj godini OFS Priboj, koji brojao je 12 fudbalskih klubova, a početkom ove godine registrovan je i novi Klub malog fudbala „Zlatar“ iz Nove Varoši.

Posebno je pohvaljeni novovarošani koji su ovih dana uspeli da po sedmi put organizuju zimsku fudbalsku ligu za petliće koja je okupila 22 ekipe sa područja OFS Priboj i preko 200 dečaka i devojčica, a koji se igrao u novovaroškoj sportskoj dvorani.

Sličan turnir organizovao je tokom minulih nekoliko dana i Sportski savez Prijepolja, a kako je rekao predsednik ove sportske asocijacije Milovan Milićević, na turniru petlića kroz prijepoljsku sportsku dvoranu prodefilovalo je čak 250 malih fudbalskih talenata, a tokom održavanja turnira tribine sportske dvorane u Prijepolju bile su redovno pune.

Skupština OFS Priboj usvojila je izmene i dopune Statuta i prilagodila ga sa Statutom FSS i FS RZS.

Ostavite odgovor