Pocetna Bajina Bašta Cvetanovski šef struke Sloge iz Bajine Bašte

Cvetanovski šef struke Sloge iz Bajine Bašte

794
0
Podelite

Potrga za novim trenerom u Slogi  iz Bajine Bašte  počela je tri kola pre kraja jesenje sezone u zoni „Drina“ kada je otišao Milan Simeunović. Konačno je konkretizovana. Došao je  provereni trener iz Užica Ivica Cvetanovski. On je Podrinjce vodio pre tri godine i ostavio dobar utisak tako da je to prevagnulo u izboru.

Radio sam sa većinom igrača iz ove seniorske slekcije i znam njihove kvalitete. Nastojaćemo da se dobro pripremimo. Cilj je da zadržimo priključak u trci za prvo mesto i da eventualne kikseve protivkandidata iskoristimo. Verujem da nećemo razočarati ljubitelje fudbala u gradu na Drini – kaže trener Ivica Cvetanovski. Uz njega će biti trener golmana Mile Đenić.

Spisak igrača proširen je sa četvoricom povratnika. Od početka priprema su tu Vladimir Jašić i Dejan Golubović. Potom su opremu  zadužili štoper Srđan Stojkanović i golman Nikola Marković, povratnici iz Višesave i Rakovice. Sa treninzima je počeo bek Lazar Vuković. Iskusni strelac Đuro Vujić odlučio  je da odigra još ovu sezonu. Ispisnice su uzeli Miloš Lekić i golman Marko Rakić. Ranije su to učinili  Nemanja Stojanović i Mileta Gligić.

Prvu kontrulnu utakmicu Sloga jeimala u prošlu nedelju. Ugostila je Guber iz Srebrenice, člana Druge lige Rerpublike Srpske. Rezultat je bio 4:4. Sloga je odlično odigrala prvo poluvreme u sastavu: Golubović,Andrić, Vuković, Đorđević,Mitrović, Jašić, Đurić, Živković, Tošić, Tarabić,Filipović kada je golovima Đurića,Filipovića(2) i Tarabića  ostvarila vođstvo od 4:1. Na poluvremenu trener Cvetanovski ostavio je u svlačionici Golubovićča, Andrića, Đorđevića,Tarabića, Živković i pružio priliku  mladim igračima. Oni nisu mogli da se ravnopravno nose sa iskusnim gostima pa su Srebreničani, sa tri gola Fehratovića ,stigli do konačnih 4:4.

Ostavite odgovor