Pocetna Fudbal Da nas povrede zaobiđu

Da nas povrede zaobiđu

1652
0
Podelite

U Slobodu su od početka priprema za prolećni deo prvenstva stigli Boris Došljak, Balša Peličić, Branislav Stanić, Rade Glišović, golman Uroš Đurić. Luka Slavković je još uvek na probi, ali će najverovatnije ostaviti u Užicu.

Iz Slobode su otišli Divac, Marjanović, Petrović i Milanović. Iako još uvek traje prelazni rok u crveno-crnim redovima ne razmišljaju više na pojačanja. Trener Predsrag Ristanović već sada ima kostur tima koji će sa velikim ambicijama nastaviti takmičenje:

– U dva dana odigrali smo dve kontrolne utakmice i postigli jedanaest golova. Nismo primili ni jedan. Jednostavno smo igrali, tražili svoju šansu. Ova ekipa mora da dominira na terenu, da bude brza, agresivna – kaže Ristanović i dodaje da je zadovoljan do sada učinjenim:

– S obzirom na uslove koje smo imali za rad moramo biti zadovoljni. Ekipa pokazuje jedan zavidan nivo spremnosti za ovaj period priprema. Nadam se da ćemo iskoristii ovih dvadesetak dana da se još bolje spremimo, uigramo. Većina igrača je bila u ekipi i prošle godine, ali novajlije Došljak, Stanić i mali Peličić treba da doprinesu da kvalitet koji smo već imali podignemo na viši nivo.

Pedja RistanovicSvestan je Ristanović da u prolećni deo sezone ne ulazi sa velikim fondom igrača:

– Nadam se da ćemo biti pošteđeni povreda, jer nećemo ući sa nekim velikom fondom igrača u drugi deo prvenstva, takoreći svesno, jer nekih velikih pojačanja nismo mogli ni da nađemo na tržištu. Nismo ih iskreno ni tražili, tako da se nadam da će ovaj broj igrača koji trenutno imamo biti dovoljan. Prolećni deo prvenstva će biti težak, jer ima dosta kartona, a ja se nadam da smo spremni i da će nas povrede zaobići.

Sloboda će u subotu odigrati utakmicu sa Mladosti iz Lučana, kojima će to biti „generalka“ pred početak prvenstva, a Užičani potom u utorak odlaze u Rafialoviće na desetodnevne pripreme. Tokom boravka na moru, odigraće i nekoliko kontrolnih utakmica. Već su zakazani mečevi gde se im protnici biti FK Petrovac, FK Mornar,FK  Kom i FK Grbalj.

Ostavite odgovor