Pocetna Fudbal Ognjen među „orlovima“

Ognjen među „orlovima“

595
1
Podelite

Među reprezentativcima Srbije koja se juče okupila u Staroj Pazovi, a koja se pod „dirigentskom palicom“ Slavoljuba Muslina, priprema za prijateljski meč sa SAD koji se igra 29. januara u San Dijegu, nalazi se i Užičanin Ognjen Čančarević. Bivši golman Slobode, Radničkog iz Kragujevca, OFK Beograda, Mladosti iz Lučana sada je član superligaša Radnika iz Surdulice.

Ovo je veliko priznanje za Ognjena koji obećava da će sve učiniti da u meču sa Amerikancima pokaže da se nije slučajno našao na spisku selektora Muslina.

Reprezentativci će do četvrtka trenirati u Kući fudbala, a zatim će preko Istanbula krenuti put Amerike, gde će u nedelju 29. januara u San Dijegu, u Kaliforniji, izaći na megdan selekciji Amerike.  Utakmica se igra u 13 časova po lokalnom, odnosno u 22h po našem vremenu.

Možda je slučajnost, ili prst sudbine da se u baš sada u dresu reprezentacije nađe i jedan Užičanin, koji će nastupiti tamo u San Dijegu, gde je nekih davnih vremena još jedan Užičanin, Srboljub Srbo Stamenković živeo svoj američki san.  Sten je bio najveći Srbin u američkom fudbalu, a sada će njegova Srbija zaigrati prijateljski fudbal na „Kvalkom stadionu“. Neka ovi naši mladi igrači u nedelju igraju i za boemskog Srbina koji je otkrio fudbalsku Ameriku.

1 komentar

  1. Autor ovog teksta treba da zna da pored Ognjena Čančarevića još jedan Užičanin nastupa u reprezentaciji, a to je Lazar Jovanović, napadač Borca iz Čačka.

Ostavite odgovor