Pocetna Društvo Donacija Societe Generale banke

Donacija Societe Generale banke

538
0
Podelite

Societe Generale banka Srbija obezbedila je donaciju kvalitetnog rashodovanog kancelarijskog nameštaja za potrebe gradskih uprava i Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom i za mlade grada Užica.

Principi društvene odgovornosti,  integrisani u celokupno poslovanje banke  slede prioritete lokalnih potreba i uslova i predstavljaju  primer odgovornog odnosa prema zajednici u kojoj se odvija poslovanje.

Grad Užice se zahvaljuje na donaciji koja je omogućila zamenu dotrajalog nameštaja  u kancelarijama gradskih uprava i Kancelariji za saradnju sa civilnim durštvom i za mlade, sa uverenjem da će se saradnja i partnerski odnosi negovati i unapređivati i u budućnosti.

Societe Generale je na našem tržištu prisutna od 1977. godine, kada je otvoreno predstavništvo u Beogradu. Societe Generale Yugoslav Bank osnovana je 12. februara 1991. godine, kao prva banka u zemlji sa većinskim stranim kapitalom. Banka 2001. godine proširuje svoje aktivnosti i otvara ekspoziture za rad sa stanovništvom, a ekspozitura u Užicu otvorena je 2002. godine.

Podelite
Prethodni članakDanas je Badnji dan
Sledeći članakA na Božić radi…

Ostavite odgovor