Pocetna Fudbal Sloboda tuži Torino

Sloboda tuži Torino

1808
0
Podelite

Na tradicionalnom Novogodišenjem koktelu upriličenom danas u prostorijama fudbalskog kluba Sloboda, okupili su se igrači, članovi Upravnog odbora, prijatelji kluba i svi istinski zaljubljenici crveno crne boje. Bila je to prilika i za razgovor sa Josipom Ristanovićem, predsednikom kluba koji je govorio o planovima za nardni period:

„Nadamo se da će svi igrači ostati na okupu i učinićemo sve da dovedemo pojačanja po preporuci stručnog štaba. Pre sedam dana sastali smo se i sa gradonačelnikom Tihomirom Petkovićem, koji je obećao pomoć, pa su opredeljena sredstva kao u prethodnoj godini, osam miliona dinara. Pomogao nam je i da se rasteretimo potraživanja od Valjaonice bakra i JP Veliki park. Trenutno smo u blokadi ispod sto hiljda evra“, kaže Ristanović.

sloboda-koktel-3„Najvažnije je da smo angažovali advokata iz Nemačke i podneli smo tužbu protiv FK Torino, zabog transfera Maksimovića, zbog obeštećenja, ali i nekih drugih stvari koje još uvek nisu za objavljvanje. O kojoj sumi je reč ni mi još uvek ne znamo, ali očekujemo do maja meseca da ovaj dug naplatimo“, kaže Predrag Ristanović.

Okupljanje fudbalera Slobode planirano je za 15. januar, a ekipa će najverovatniej otići na pripreme u Gučevo kod Banje Koviljače, gde će i mlađe selekcije boraviti u period od 8. do 15. februara.

sloboda-koktel-2

Ostavite odgovor