Pocetna Društvo Zbog radova vozom do Lajkovca

Zbog radova vozom do Lajkovca

536
0
Podelite

Zbog radova na barskoj pruzi, na deonici Resnik – Vreoci od danas, 1. decembra, do kraja važećeg reda vožnje (10. decembar 2016.), potpuno je obustavljen saobraćaj putničkih vozova od Beograda do Lajkovca. Međunarodni i lokalni putnički vozovi privremeno saobraćaju do i od Lajkovca, a na relaciji Beograd – Lajkovac – Beograd za putnike je organizovan autobuski prevoz – saopšteno je u “Srbija Vozu”.

Međunarodni voz, koji iz Beograda kreće u 9:10 sati za Bar polazi iz Lajkovca u 10:40 sati, a za putnike iz Beograda za Lajkovac organizovan je autobuski prevoz po redu vožnje polaska voza (9.10 sati). Voz koji iz Bara polazi u 9.00 sati za Beograd, saobraćaće do Lajkovca, odakle će putnici nastavljati putovanje autobusima do Beograda.

U lokalnom putničkom saobraćaju zadržan je određeni broj vozova, dok ostali vozovi neće saobraćati

Voz, koji iz Beograda polazi u 14.54 sati za Prijepolje teretnu, polaziće iz Lajkovca u 16.41 sat, dok će od Beograda do Lajkovca svakodnevno biti organizovan autobuski prevoz sa polaskom iz Beograda u 14.54 sati. Voz iz Vrbnice u 06.55 sati za Beograd saobraćaće do Lajkovca, a od Lajkovca će svakodnevno putnike prevoziti autobusi do Beograda.

Za putnike voza koji iz Prijepolja teretne polazi u 01.55 sati za Beograd, od Lajkovca do Beograda organizovan je autobuski prevoz samo radnim danima.

Lokalni putnički vozovi koji saobraćaju tokom odvijanja radova su vozovi iz Požege u 06.48 sati za Vrbnicu, iz Lajkovca u 20.55 sati za Užice, iz Užica u 02.36 sati za Vrbnicu, kao i iz Vrbnice u 19.05 sati za Užice i iz Užica u 23.45 sati za Požegu.

 

Ostavite odgovor