Pocetna Društvo Od danas anketiranje pacijenata

Od danas anketiranje pacijenata

987
1
Podelite

Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje Srbije i u 2016. godini organizuju istraživanje zadovoljstva pacijenata zdravstvenom zaštitom, u svim zdravstvenim ustanovama Republike Srbije.

Anketiranje pacijenata će biti sprovedeno u ustanovama primarne zdravstvene zaštite danas, a u ustanovama sekundarne zdravstvene zaštite do 2. decembra. U specijalističkim službama interne medicine domova zdravlja istraživanje zadovoljstva pacijenata će biti sprovedeno, takođe danas,u ponedeljak 28. novembrae, dok će se istraživanje u specijalističkim službama interne medicine stacionarnih zdravstvenih ustanova sprovesti 02.decembra.

Iz Zdravstvenog centra Užice pozvali su sve pacijente da u Domovima zdravlja i bolnicama učestvuju u anketiranju u što većem broju. Njihovo mišljenje će biti od neprocenjive pomoći u daljem unapređenju kvaliteta rada zdravstvenih ustanova.

1 komentar

  1. jadno je to zadovoljstvo kad zbog samo jednog pečata na uputu moram tri puta da idem u dom zdravlja i čekam kod „moje“ izabrane doktorke,a sestre samo što te ne išamaraju,Jadno i bedno!

Ostavite odgovor