Pocetna Некатегоризовано Pešović četvrti u Brnu

Pešović četvrti u Brnu

393
0
Podelite

Nije uspeo Rudolf Pešović, jedini predstavnik EKO Lein racing teama Vesnić u pretposlednjoj rundi FIA šampionata Centralnoevropske zone na kružnim stazama, koje se ovog vikenda voze na autodrumu Brno u Češkoj, da zabeleži bolji rezultat koji bi mu već sada obezbedio na kraju šampionata treću poziciju. Za razliku od jučerašnjih kvalifikacija, kada je osvojio drugo mesto u klasi D 4 -2000, a četvrtu poziciju u diviziji, danas je morao da se zadovolji šestim mestom u generalnom plasmanu i četvrtim mestom u Šampionatu Centralne Evrope:

img_9218

 

– Ako ovome dodamo još i da sam osvojio drugo mesto u češkom Eset kupu kao i prvo mesto u šampionatu Slovačke, ipak nisam zadovoljan ovim što sam danas uradio. Nisam vozio baš onako kako bi trebalo, nekako mi je u glavi bilo samo ono da je važno da završim trku, pa sam olako neke druge stvari propustio. Iz ovoga treba izvući pouke, sutra ne ponoviti iste greške i ja mislim da će na kraju sve biti kako treba. – iskreno je za Infoeru rekao Rudi Pešović.

Zoran Kastratović je i danas imao razloga da se raduje:

img_9228

-Posle jučerašnjeg uspeha i osvojenog prvog mesta u generalnom plasmanu, sinoć smo imali malo slavlje što je očigledno ostavilo traga na mojoj vožnji. Uz to imao sam i peh, jer auto nije mogao da startuje anlaser, pa sam bio prinuđen da startujem iz boksa. Prva dva kruga sam dosta teško vozio, gume su bile hladnije i izgubio sam priključak sa celom grupom. Nisam puštao tempo i do kraja trke sam uspeo da prođem sve konkurente iz svoje klase, i da u apsolutnoj konkurenciji osvojim treće mesto. To je za mene veliki uspeh i drago mi je što sam konačno završio i pobedio na stazi koju najviše volim. Nisam siguran da li ćemo uspeti da popravimo startee, od toga zavisi da li ću i sutra nastupati.-

 

 

 

Ostavite odgovor