Pocetna Zabava HILLS UP festival

HILLS UP festival

690
0
Podelite

Treći muziči festival „Hills up“ uspešno je završen. Uprkos lošem vremenu, vestival je bio jako dobro posećen. Bendovi koji su učestvovali, tačnije njihova muzika, bila je apsolutno upriličena svim ljubitejima dobrog zvuka. Organizatori su izuzetno zadovoljni kako je festival prošao i obećavaju još bolji narednog leta. Verovali su u svoj projekat, ali i u publiku koja je u velikom broju posetila festival.

„Ljudi su pokazali da ima publike za naš festival, da ima i dalje ljubitelja dobre svirke i vernih fanova bendova bez obzira na vremenske uslove. Ili bolje reći, neuslove“, kaže sa osmehom jedna od organizatora Festa, Sofija Pavlović Luković, predsednica OU „Serdar“. „Zahvalila bih se svima koji su nas podržali tokom same organizacije Festivala, partnerima, Opštini, TO Zlatibor i svim javnim preduzećima opštine Čajetina, jer je ovo pre svega jedan ogroman lokalni projekat iza koga su svi stali i zapravo je ponos našeg malog mesta.“

IMG_0308

Ni gostujući bendovi nisu krli zadovoljsto:

„Baš mi je drag doživljaj što sam došao ovde. Publika je raznih generacija i to je ono što najviše volim“, rekao je Darko Rundek.

IMG_0318

Branko Golubović, iz grupe „Goblini“, odazvao se pozivu za učešće na ovom mladom zlatiborskom muzičkom dešavanju, i tom prilikom rekao: „Mi smo bend koji iz godine u godinu na svake dve klupske svirke, odsvira jedan festival. Ja sam čovek koji najviše tu koči, jer ne postoji mogućnost da se pojavimo na svim festivalima na koje nas pozivaju.“

„Sve što izvede klince na neke livade, na putovanja – to je dobro. Da malo zaborave na mobilne i kompjutere od kojih su bledi. Ovo je događaj uživo, i to je dobra stvar“, potvrđuje Krle iz „Generacije 5“,  koji je sa svojim bendom otvorio festival u humanitarnoj večeri.

Do sledećeg festivala, uživajte u galeriji fotografija koja dočarava atmosferu sa naših visova, kada je, uprkos kiši, Zlatibor plesao.


Ostavite odgovor