Pocetna Politika Vučić: Od avgusta aviosaobraćaj sa “Ponikava”

Vučić: Od avgusta aviosaobraćaj sa “Ponikava”

454
0
Podelite

v1Lider Srpske napredne stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je na Gradskom trgu u Užicu da u avgustu ove godine kreće aviosaobraćaj sa aerodroma „Ponikve“ koji je danas i obišao. Vučić je na mitingu koalicije prevođene „naprednjacima“ dodao da u Užicu nije “laka situacija” što se tiče broja nezaposlenih navodeći da predstoji otvaranje fabrike namenske proizvodnje u Uzićima i da postoji mogućnot otvaranja fabrike za proizvodnju auto-delova u Užicu.

v2

Predsednik SNS-a važnim za poboljšanje investicione klime u Užicu označio autoput do Požege i rekonstrukciju pruge Beograd-Bar.

– Srbiji su potrebni mir i stabilnost više nego ikada – poručio je pred nekoliko hiljada pristalica lider SNS-a u Užicu i naglasio da patriotizam danas za njega znači koliko ćeš fabrika sačuvati i otvoriti novih radnih mesta. Premijer Srbije je dodao da prvi put posle niza godina u prvom tromesečju nema minusa u državnoj kasi sa isplaćenih 500 miliona evra kamata i izmirenim redovnim platama i penzijama.

v45

Vučić je pozvao Užičane da izađu na izbore i glasaju za normalnu budućnost svoje dece i učinak vlasti koja je uspela da zaustavi strmoglav pad zemlje što je posledica ranije katastrofalne vlasti. On je poručio biračima da je izborna utakmica neizvesna i da je bitan svaki glas za budućnost zemlje u kojoj su tajkuni izgubili dominaciju i moć, odnosno da se sve snage prošlosti koju je obeležila pljačkaška privatizacija vrlo lako mogu ujediniti protiv stranke i koalicije koju predvodi.

v3

Potpredsednik SNS-a i ministar pravde Nikola Selaković poručio je sa Gradskog trga u Užicu da je Srbija danas jedina stabilna država na Balkanu i pozvao Užičane da 24. aprila zaokruže broj 1 kako bi Srbija nastavila i dalje da pobeđuje.

v22 tihi

Kandidat za gradonačelnika Užica Tihomir Petković poručio je da se infrastrukturno stvaraju uslovi da Užice bude u centru događanjai i uslovi da deca ne odlaze u svet iz koga se ne vraćaju i zaključio da kada Užice pobeđuje  i Srbija pobeđuje.

-Hoćemo da naši proizvodi budu plasirani u svetu, od namenske do poljoprivrede – rekla je kandidat za narodnog poslanika Ivana Stojiljković i istakla da je Vlada sa premijerom Vučićem uspela da se izbori sa nedaćama i Srbija postane stabilna zemlja u regionu.

v4

  • Potpredsednica SNS-a Jadranka Joksimović na predizbornom  skupu u Užicu istakla je da prekinuta neka vrsta izolacije Srbije i da je ona sada “partner, a ne zemlja problem u Evropi”.

Užičanima se na mitingu koalicije koju predvodi SNS obratio i predsednik PUPS-a   Milan Krkobabić koji je rekao da je Vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem obezbedila stabilnost isplate penzija. Paraolimpijac Miloš Zarić poručio je sugrađanima da nema odustajanja i predaje i pozvao ih da glasaju za listu broj 1.

v 7

Održavanje predizbornog skupa SNS-a prvobitno je bilo najavljeno u hali Veliki park, ali on održan na Gradskom trgu. Sa ovog mesta danas popodne upućen je poziv pristalicama da se odazovu humanitarnom koncertu koji se večeras održava u Hali.

Ostavite odgovor