Pocetna Zabava Regina – majstori za svirku

Regina – majstori za svirku

756
0
Podelite

Sarajevska grupa Regina održala je koncert u Gradskom kulturnom centru u Užicu na Dan žena.

Nakon dve decenije Užičani su ponovo uživali u muzici poznatog band-a. Frontmen grupe Aleksandar Čović rekao je da je i sam na trenutke bio iznenadjen reakciom publike na pesme koje su starije i od mnogih koji su ispunili salu GKC.

Regina 3“Jedno zaista prelepo veče, sada sam siguran da smo doneli pravu odluku što smo ovogodišnju turneju preselili u Srbiju. Posle 25 godina karijere mi sebi ne smemo da dozvolimo nastup sa koga bi bilo ko iz publike kući otišao razočaran”, rekao je gitarista i tekstopisac grupe Regina dok je potpisivao autograme i dodao da se nada da sledeći nastup u Užicu neće čekati dve decenije.

Regina 2Grupa Regina rođena je u predvečerje rata, a 2009.godine predstavljali su Bosnu i Hercegovinu na Evroviziji, nastup su završili plasmanom u polufinale sa pesmom “ Bistra voda”. U svojoj dugoj istoriji kako ističu da se rado sećaju i nastupa ispred poznate svetske grupe The Rolling Stones u Budvi. Sarajevska grupa dug niz godina bila je jedna od najtiražnijih na ovim prostorima.

Prvi pevač poznate sarajevkse grupe Davor Ebner kazao je da je za njim veliki dan i posebno veče.

Regina 4“U Užicu nikada do sada nisam bio, prijatno sam iznenađen. Ono što sam naučio za sve ove godine jeste da ako se ne zabavljaš na bini džaba si zakazivao nastup.Verujem da smo večeras svi zajedno uspeli da poletimo visoko i da će ovaj nastup uskoro dobiti i svoju reprizu,” rekao je Davor.

Publika je vidno zadovoljna napustila GKC i jednoglasno rekla da bi bili sigurni posetioci novog koncerta grupe Regina.

Anica Tomić pohvalila se da je dobila i savet od basiste Denisa.

“Obožavam grupu Regina, dobila sam knjigu i korisne savete od Denisa i ja takođe sviram bas. Volim što dižu atmosferu na svakom nastupu, jer sam i ja iz Sarajeva“.

„Ja sam iz Višegrada i ono što je sigurno jeste da sam iznenađena da neko ovako dobro uživo svira i peva, zaista je super bilo“, istice Kristina Hermeutović.

Regina 5Nadao sam se dobrom nastupu i opravdali su sva moja očekivanja čak i više od toga. Reginu slušam od osnovne škole,a omiljena pesma mi je “Bježi dok si ,lad” rekao ke Petar i dodao da ipak još uvek nije vreme da se beži iz Srbije.

Grupa Regina uskoro će predstaviti svoju autobiografsku knjigu “ Ljubav nije za nas”, koja će moći da se kupi i u Srbiji.

Ostavite odgovor