Pocetna Politika Čajetina: Koalicija SNP-DSS-PUPS očekuje ubedljivu pobedu

Čajetina: Koalicija SNP-DSS-PUPS očekuje ubedljivu pobedu

710
0
Podelite

cajetina

Na lokalnim izborima u Čajetini zajedno će nastupiti koalicija Srpska narodna partija (SNP), Demokratska stranka Srbije (DSS) i Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) koja je Opštinskoj izbornoj komisiji prva predala izbornu listu.
– Sigurno je da će ova koalicija osvojiti vlast i na narednim lokalnim izborima. U pitanju je isti tim i ista grupa ljudi koja je učestovala i na prethodnim izborima u Čajetini i narod joj je dao poverenje. Nadamo se da će i 24. aprila isto tako biti, jer smo kao ozbiljna i odgovorna vlast zaslužili poverenje građana – rekao je Milan Stamatović, predsednik čajetinskog SNP-a i aktuelni predsednik opštine.
Predsednik čajetinskog DSS-a Arsen Đurić kaže da je izborna lista tako koncipirana da su preko kandidata zastupljene sve mesne zajednice, zastupljene su sve kvalifikacione i starosne strukture i čine je kvalitetni, vredni i pošteni ljudi.

– Očekujemo apsolutnu pobedu na izborima – rekao je Đurić posle predaje odborničke liste. U ime PUPS-a Slavko Pantelić je rekao da je stranka penzionera u Čajetini u koalicionim partnerima prepoznala ljude časnih namera sa kojima zajedno očekuje ubedljivu pobedu u Čajetini.

Ostavite odgovor