Pocetna Društvo Regina 8.marta u GKC-u

Regina 8.marta u GKC-u

563
0
Podelite

Sarajevska grupa Regina održaće 8. marta koncert u Gradskom kulturnom centru u Užicu.

Nakon dve decenije Užičani će ponovo imati priliku da uživaju u muzici poznatog band-a.  Frontmen grupe Aleksandar Čović rekao je ga za Užice vezuju samo lepe uspomene i da je to bio dovoljan razlog da Regina svoju koncertnu turneju  počne iz grada sa obale Đetinje.

20160209_130553“U godini koja je za nama proslavili smo 25. godina karijere. Iza nas je turneja po Bosni i Hercegovini, a ove godine želeli smo svoje natsupe da fokusiramo po gradovima Srbije. Užice je prvi grad na tom putu. Datum je simboličan, ovo je naš poklon damama. Svaki posetilac na dar će dobiti i cd sa pesmema grupe Regina”, rekao je Aleksandar i dodao da je svim članovima grupe mnogo draže kad izađu na binu sada nego kada su počinjačli sa ispisivanjem stranica na muzičkoj sceni.

Boris Milijaš osnivač grupe Regina rekao je da je band napuštao četiri puta, ali da nikada stvarno nije mogao da ode iz njega.

“ Užice je bio moj lični izbor, nadam se da će publika prepoznati našu volju i želju da oživimo duh stare Jugoslavije . Voleo bih da se prisetimo nekadašnjih vremena i da zajedno izgradimo nove uspomene”,  rekao je basista grupe Regina.

Grupa Regina rođen je u predvečerje rata, a 2009.godine predstavljali su Bosnu i Hercegovinu na Evroviziji, nastup su završili plasmanom u polufinale sa pesmom “ Bistra voda”. U svojoj dugoj istoriji kako ističu da se rado sećaju i nastupa ispred poznate svetske grupe The Rolling Stones u Budvi. Sarajevska grupa dug niz godina bila je jedna od najtiražnijih na ovim prostorima.

Grupa Regina uskoro će predstaviti svoju autobiografsku knjigu “ Ljubav nije za nas”, koja će moći da se kupi i u Srbiji.

Ostavite odgovor