Pocetna Некатегоризовано Četvrti turnir šampiona

Četvrti turnir šampiona

615
0
Podelite

IV Medjunarodni turnir u košarci za pionire rođene 2002. godine i mlađe biće održan od petka i trajaće do nedelje 14.februara. Svoje učešće potvrdile su četiri ekipe, KK Feniks (Skoplje), KK As (Herceg Novi), OKK Spars (Bih), kao i domaćin KK Šampion (Užice).

Početak turnira zakazan je za 18h, a prvu utakmicu odigraće OKK Spars – KK As. Aleksandar Prodanović organizator i predsednik KK Šampiona rekao je da je druženje kao i promocija košarke osnovna namera ovog turnira:

20160211_120431“Velika mi je čast što ćemo ugostiti klubove sa ovako velikim imenima. Potrudili smo se da organizacija bude na visokom nivou i da nakon odlazka gosti o Užicu imaju da kažu samo reči hvale. Nakon prvog dana turnira planirali smo da sve učesnike odvedemo na Zlatibor, a zatim finalnog dana u nedelju dodelimo i nagrade za najuspešnije “,rekao je trener užičkih košarkaša

Gosti iz Sarajeva i Makedonije prvaci su u svom uzrastu, ali kapiten domaće ekipe Šampiona Aleksa Pavlović veruje da pehar može da ostane u Užicu:

“ Sve ekipe su dobre, ono što znam jeste da ćemo se mi truditi da pobedimo u svakoj utakmici. Volelo bih da bude što više navijača koje bih želeo da pozovem ovom prilikom“, istakao je četrnaestogodišnji kapiten.

Raspored odigravanja utakmica

Petak: 18:30 OKK Spars – KK As

20.00 KK Feniks – KK Šampion

Subota: 10.00  OKK Spars- KK Šampion

11:30 KK Feniks – KK As

Nedelja: 09:30   KK Šampion – KK As

11:00  OKK Spars – Feniks

12:30   Proglašenje pobednika

Utakmice se igraju u Medicinskoj školi.

Ostavite odgovor