Pocetna Saveti Nega noktiju

Nega noktiju

366
0
Podelite

Čvrsti, sjajni, zdravi i lepi nokti želja su svake ženske, pa i muške, osobe. Da bi ostvarili tu želju mnogi od nas posežu za skupim, raznoraznim preparatima, koji obećavaju nokte kao iz reklame, a najčešće se to i završava samo kao reklama. Čvrste i jake nokte možete imati i pomoću jedne namirnice iz vaše kuhinje. Ona je i jeftinija i sigurno efikasnija od brojnih hemijskih i, uz to, nezdravih preparata.

Da biste imali čvrste, sjajne, zdrave i lepe nokte dovoljno je da posegnete za jabukovim sirćetom. Naime, ova jeftina i u vašoj kuhinji uvek prisutna namirnica ima i mnogo drugih namena osim što služi za začinjavanje raznih salata. Jabukovo sirće sadrži magnezijum, kalijum, kalcijum i gvožđe, materije koje su jako bitne za zdravlje noktiju, dok njegova kiselost pomaže u prevenciji i lečenju gljivica na noktima.

Jabukovo sirće, u službi zdravijih, čvršćih, sjajnijih i lepših noktiju, možete koristiti na dva vrlo jednostavna načina:

1. Pomešajte jednaku količinu sirćeta i vode u maloj posudi. U toj mešavini, jednom dnevno kad je za vas najpovoljnije, držite uronjene nokte u trajanju od 5 do 10 minuta, i to ponavljajte nekoliko sedmica.
2. Druga opcija tretmana je još povoljnija i još jednostavnija. U čašu vode dodate jednu kašičicu jabukovog sirćeta i to pijete 3 puta dnevno kad je za vas najpovoljnije, u trajanju od nekoliko sedmica.
Za razliku od brojnih preparata koji su uvek skupi, a reklamiraju se kao najefikasniji, jabukovo sirće nije skupo, ali videćete da je veoma efikasno.
Imamo za vas i jedan savet. Ako volite da vaši nokti ne budu u prirodnoj, već u nekoj drugoj boji, ovi naši recepti nemaju svoj puni značaj ni efikasnost.

 

Ostavite odgovor