Pocetna Društvo Uključena dodatna mehanizacija za čišćenje ulica

Uključena dodatna mehanizacija za čišćenje ulica

868
0
Podelite

Službe zimskog održavanja JKP Niskogradnja, očistile su u toku noći ulice prvog i drugog, kao i deo ulica trećeg prioriteta. Po nalogu Direkcije za izgradnju uključena je dodatna mehanizacija, kako bi što veči broj ulica bio očišćen od snega.

Sneg Uzice 5“Naše ekipe rade 24 časa. Nakon snega koji je padao juče i noćas, naše ekipe su obišle sve ulice prvog i drugog prioriteta, ali i deo ulica i puteva trećeg prioriteta. U toku dana će i njih očistiti. Pojačane su ekipe, na zahtev Direkcije, tako da je sve pod kontrolom”, kaže Vesna Stjepović, šef održavanja i operative JKP “Niskogradnja”.

Sneg Uzice 7Veliki broj građana se žalio na to da u pojedinim ulicama nije prošlo nijedno vozilo za čišćenje. Vesna Stijepović kaže da građani nemaju informacije o tome na koji način funkcioniše zimsko održavanje ulica.

“Po tom ugovoru čiste se ulice prvog, drugog i trećeg prioriteta. Kada se one očiste, prelazi se na druge ulice koje nisu u ugovoru  i planu i program održavanja. Za sve te ulice, gde naša mehanizacija ne može odmah da dođe, ranije smo deponovali rizlu i so, koju građani sami upotrebe”, objašnjava Stejpovićka.

Ona kaže da je nemoguće da budu prisutni u svim ulicama odjednom, ali se maksimalno trude da grad očiste od snega.

Ostavite odgovor