Pocetna Društvo Petković: Inspektorka nije dobila dozvolu

Petković: Inspektorka nije dobila dozvolu

751
1
Podelite

tihi ins

Povodom izostanka najavljene informacije o pomoru ribe u Đetinji od strane republičkog ekološkog inspektora Ljiljane Rujević na danas održanoj konferenciji za štampu u Gradskoj kući gradonačelnik Užica Tihomir Petković je rekao da inspektorka nije dobila dozvolu nadležnih da se obrati na konferenciji.

– Grad raspolaže sa informacijom da pomora ribe nije bilo i nema razloga za paniku po ovom pitanju. Inspektorka je juče bila na terenu i primećeno je uginuće manje količine, desetak riba nizvodno od Froteksa do Ade, ali nemamo informacija o zagađivaču – rekao je danas gradonačelnik Užica uz podatak da je JKP “Vodovodu” naređeno da utvrdi postojanje vanrednih situacija na kanalizacionim ispustima kojih prema rečima gradonačelnika nije bilo.

DSCN0080Na konferenciji za štampu povodom održavanja putne mreže u zimskim uslovima i prekida vodosnabdevanja zbog pucanja cevi u Ulici Miloša Božanovića zbog čega je preko tri hiljade domaćinstava u Užicu ostalo bez vode gradonačelnik Petković nije se složio sa medijskim natpisima da se u Đetinji dogodio pomor ribe i da prema proceni ekološke inspektorke nema nikakve vanredne situacije.

1 komentar

Ostavite odgovor