Pocetna Servisne informacije LJUJIĆ: Sanacija kvara u toku dana

LJUJIĆ: Sanacija kvara u toku dana

1413
0
Podelite

Sinoć između 18 i 19 časova pukla je cev magistralnog vodovoda, velikog promera 350 milimetara u Ulici Miloša Božanovića. Reč je o velikom kvaru, zbog koga je deo Pore, Lužničke doline i Krčagova ostao bez vode. Direktor “ Vodovoda Duško Ljujić, kaže za naš radio da su ekipe na terenu i da će nastojati da u toku dana otklone kvar.

dusko ljujic“Havarija je velika, teren je nepristupačan, ali mi ćemo se potruditi da taj kvar saniramo. Imamo i još jedan kvar u Pekarskoj ulici u Krčagovu. Naše ekipe će pokušati i taj kvar da što pre otklone”, kaže Ljujić.

Direktor “Vodovoda” kaže da je kvar posledica mraza.

“Užice nijje jedini grad u kome su niske temperature stvorile ovakve probleme. Ista situacija je i u Čačku, Beogradu, Valjevu. Mi ćemo dati sve od sebe da kvarove što pre otklonimo, ali se ćesto dešava, da čim završimo jedan posao, dođe do pucanja cevi samo nekoliko metara od mesta prethodnog kvara”, objašnjava Ljijić.

Zbog havarije na vodovodnoj cevi, Vodovod je obezbedio cisterne sa vodom za piće, koje će biti postavljene u toku dana, u naseljima gde od sinoć nema vode.

Ostavite odgovor