Pocetna Politika Protesti protiv aktuelne vlasti

Protesti protiv aktuelne vlasti

1402
0
Podelite

Udruženje građana „Užička odbrambena liga“  čije je načelo „Užice Užičanima“ pozvalo je Užičane da podrže građanske proteste protiv aktuelne vlasti koji se održavaju u Beogradu  i čiji je cilj smena aktuelnog režima.

Odbrambena liga 3Okupljanje je najavljeno u petak 25. januara ove godine sa početkom  u 17, 30 časova ispred Narodnog pozorišta, odakle će krenuti protestna šetnja, a skup podrške biće održan ispred Gradske kuće u 18 časova.

Odbrambena liga 1„Na ovaj način želimo da istakemo, da pored toga što podržavamo navedenu beogradsku gradjansku incijativu, koja se zalaže za smenu aktuelnog režima, da smo organizacija lokalnog karaktera u kojoj važi načelo „UŽICE UŽIČANIMA“, te da ćemo se za naše cljeve zalagati, bez obzira na stav republičke vlasti. Dakle, tokom navedenih protesta, kojim pružamo bezrezervnu podršku, želimo da istaknemo i lokalne probleme i prioritete našeg udruženja koji se pre svega tiču vazduha koji udišemo i vode koju pijemo. Vidimo se u petak!“- navodi se u pozivu na okupljanje koji je uputila „Užička odbrambena liga“ i koji je u ime Inicijativnog odbora od deset članova potpisao advokat Mirko Filipović.

Ostavite odgovor