Pocetna Košarka Nema vremena za jadikovke

Nema vremena za jadikovke

508
0
Podelite

Poraz u poslednjim sekundama utakmice nekako najviše boli. Žal da je nešto moglo drugačije da se uradi ostavlja gorak ukus, ali šta je tu je! Svesni su košarkaši Slobode da nema vremena za jadikovanje posle poraza u Pančevu, jer već u utorak u Veliki park stiže novi iskusan i nezgodan protivnik, ekipa Vojvodine.

Košarkaš Savo Trajković ističe da je ovo treći poraz koji je njegova ekipa doživela na ovakav način:

“Nadam se da smo izvukli pouke i da više nećemo ponavljati greške, ili da ih makar svedemo na minimum. Težimo da iz utakmice u utakmici budemo i psihički i fizički jači, ali ovakve stvari se dešavaju. Tamiš je prethodno imao utakmicu protiv Dunava i isto su tako izgubili dobijenu utakmicu. Možda im se to sada protiv nas vratilo, ali sada više ne vredi polemisati o tome. Nastavljamo dalje, a ono što nas čeka je utakmica sa Vojvodinom. Daćemo sve od sebe da na ovoj utakmici, iako smo i fizički i emotivno ispražnjeni, izađemo kao pobednici. Nadam se da će naša publika doći u što većem broju da nas podrži .”

Trener Vladimir Lučić ne traži alibi, ali ističe da će njegova ekipa u devet dana odigrati četiri teške utakmice:

“U utorak igramo sa Vojvodinom, potom nam u petak dolaze komšije iz Čajetine a u ponedeljak gostujemo u Subotici. Šta je tu je, nema kuknjave. Sa skrećenim rosterom otišli smo i u Pančevo a bili smo na dve sekunde da dobijemo utakmicu protiv favorita. Ovi momci koji su tu, stvarno „ginu“ za klub, izgaraju na tereni i ja bih ih stvarno pohvalio. Naravno da nam neće biti ni malo lako posle ovakvog poraza u Pančevu, ali smo svesni da treba ići dalje. Trenirali smo, atmosfera u ekipi je dobra i svi će dati sutra svoj maksimum na terenu kako bismo pobedili nezgodnu ekipu Vojvodine. Igraju jako dobro, ekipa su koja ima najveći broj poseda u ligi sa 12 igrača, ekipa koja dobro trči , ostvaruju veliki broj šuteva za tri poena, ofanzivnih skokova… Na nama je da nađemo neki najbolji način i da probamo da ih pobedimo u Velikom parku.”

Sloboda utakmicu sa Vojvodinom igra u utorak do 18 časova u sportskoj dvorani  Veliki park, a u petak na svom terenu u istom terminu dočekuju Zlatibor iz Čajetine. Uprava kluba je odlučila da cena karata za obe utakmice bude 300 dinara, ulaz za učenike je besplatan. U poluvremenu utakmice za posetioce se organizuje nagradna igra.

Ostavite odgovor