Pocetna Politika Užički SDPS osudio postupak Vojislava Šešelja

Užički SDPS osudio postupak Vojislava Šešelja

655
0
Podelite

Užički odbor SDPS-a najoštrije je osudio postupak Srpske radikalne stranke i njenog predsednika Vojislava Šešelja u Skupštini Republike Srbije. Kakos u saopštili oni nemogu da dozvole vređanje i laži upućene Predsedniku njihove stranke i pokušaj fizičkog nasrtanja na poslanike SDPS-a.

Gradski odbor SDPS-a dao je punu podršku poslaničkom klubu stranke u Skupštini Republike Srbije koji nije dozvolio vređanje i omalovažavanje Predsednika stranke Rasima Ljajića, pri čemu nije doveo u pitanje svoje učešće u obavljanju redovnih poslova u Skupštini u interesu svih građana Srbije.

Gradski odbor SDPS-a Užica očekuje od državnih organa da, u najskorije vreme, reaguju u skladu sa zakonom, kako bi u budućnosti sprečili ovakve i slične pokušaje nasrtanja na ugled i integritet bilo kog građanina. Ovakve maliciozne i tendenciozne izjave, koje povlače čak i krivičnu odgovornost, služe isključivo diskreditaciji političkih protivnika na jedan vulgaran i zlonameran način, kao i prikupljanju jeftinih političkih poena pred predstojeće izbore za Nacionalno veće u Novom Pazaru.

Ostavite odgovor