Pocetna Kultura Zoran Kesić večeras u Narodnom pozorištu Užice

Zoran Kesić večeras u Narodnom pozorištu Užice

389
0
Podelite

Užičani će imati prilike da večeras, 29. oktobra pogledaju autorsku predstavu Zorana Kesića “Priče i pesme” u Narodnom pozorištu Užice, sa početkom u 20h.

Reč je o humorističkoj priredbi koja kombinuje elemente stand-up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvodjenjem songova i interakcije sa publikom. Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je gotovo kompletnog scenarija za svoj nastup, što samo po sebi nije garant kvaliteta, izuzev jednog dela koji je pisao Njuz.net.

Zoran Kesic 2Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plaši se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Tokom priredbe i priča i peva. Otuda i genijalni naziv programa “Priče i pesme”. Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema deo materijala namenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa. Nakon Ciriha, Dubaija, Beča, Toronta, Amsterdama, Sarajeva i mnogih drugih gradova u našoj zemlji, sledeća stanica na Kesićevoj veseloj turneji biće Užice.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Narodnog pozorišta Užice. Cena ulaznica je za parter 1000 dinara, a balkon 900 dinara.

Ostavite odgovor