Pocetna Košarka Sloboda dočekuje OKK Beograd

Sloboda dočekuje OKK Beograd

191
0
Podelite

Dosadašnji prvenstveni učinak košarkaša Slobode je jedan poraza kod kuće od Borca iz Čačka i jedna pobeda na gostovanju u Valjevu od domaćeg Metalca. Na redu je novi ali ništa manji izazov! U Veliki park stiže odlična ekipa OKK Beograda koja je u prethodna dva kola zabeležila obe pobede.

Nikola HristovBek Slobode Nikola Hristov pun je hvale za subotnjeg protivnika:

-Ekipa OKK Beograda je sezonu počela pobedama. Imaju jako dobar tim, mlad i poletan. Na nama je da odradimo sve što se od nas zahteva, da zaustavimo njihovu igru u tranziciji i agresivnu igru u odbrani. Dobro smo i vredno trenirali ove nedelje i mislim da smo spremni da odgovorimo tim zahtevima. Pozvao bih naše navijače da dođu u što većem broju, jer nam njihova podrška dosta znači. Uz njih smo jači za šestog igrača, i uz njim, mislim da u Velikom parku ne treba da se pita niko osim nas. Zato moramo samo da pametno počnemo utakmicu, nametnemo svoj ritam i ostvarimo domaću pobedu.

Vladimir Lucic 1I trener Vladimir Lučić pohvalno govori o mladim košarkašima OKK Beograd. Svojevremeno je nekolicini od njih bio i trener u kadetskoj reprezentaciji:

-Oni su ove godine napravili saradnju sa Mega Leks-om pa u ekipi OKK Beograda ima šest rezprezentativaca, što juniorskih što kadetskih. Imaju i Nenada Miljenovića, Milenka Veljkovića i Đorđa Simeunovića koji su nešto iskusniji od ostalih, igrali su već dve, tri godine ozbiljne seniorske uloge u svojim ekipama. Ostali igrači su jako talentovani pa će užička publika imati priliku da vidi sigurno bar tri igrača koji će za nekoliko godina igrati u reprezentaciji Srbije i velikim evropskim klubovima. To je ujedno i najveća pozivnica za sve ljubitelje košarke kao u gradu, tako i regionu, da dođu i da uživaju u kvalitetnoj košarkaškoj predstavi. Naravno, mi ćemo dati sve od sebe da zaustavimo tu mladost, jer zaista imaju jako dobru tranziicju i presing koji traje 40 minuta.

KK Sloboda 2U ekipi Slobode najverovatnije će izostati Trajković koji se povredio u Valjevu:

-Sava najverovatnije neće igrati jer je doživeo malo istegnuće ligamenta na kolenu. Urađena su svi potrebni pregledi, nije ozbiljna povreda, ali ćemo ga najverovatnije u subotu poštedeti kako bi bio spreman za nastavak sezone. Ostali igrači su svi spremni, dobro su trenirali tokom sedmice, i nadam se da će svi biti spremni za subotu za 19 h.

Ostavite odgovor