Pocetna Politika Petković: Užice veliko gradilište

Petković: Užice veliko gradilište

508
1
Podelite

Odgovarajući na saopštenje Demokratske stranke, gradonačelnik Tihomir Petković podseća da je Užice danas veliko gradilište, što za razliku od građana ne primećuju predstavnici DS-a.

“Politička opcija koja se saopštenjem obratila javnosti je iza sebe ostavila pustoš u gradskoj kasi i dug od preko 3 miliona eura. U takvoj situaciji sasvim je jasno zašto nisu mogli da reše osnovne komunalne probleme a kamoli da se bave ulepšavanjem Užica. Danas kada je Užice jedan od finansijski najstabilnijih gradova u Srbiji sa suficitom od 2.2 miliona eura možemo da se posvetimostvarima koje ovu sredinu čine lepim i modernim gradom.”

Petković ocenjuje da se postavljanjem “Boginje” ispravlja nepravda prema pobednicima u Prvom svetskom ratu, što očigledno smeta DS-u.

“Decenije odsustva bilo kakve intervencije u centralnim gradskim zonama se menja kroz realizaciju sveobuhvatnog projekta revitalizacije i rekonstrukcije javnih gradskih površina. Za ovaj veliki i dugogodišnji projekat su angažovane najbolje arhitekte upravo da se ne bi ostavljao prostor nestručnim i nedobronamernim pojedincima da paušalno iznose stavove. Užice će kroz ovaj projekat postati moderan evropski grad a stavovi nebitnih recikliranih političara će već sutra biti zaboravljeni.”

1 komentar

  1. veliko gradilište,ali sve naopako i pogrešno,izdali Kraljevčanima da naplaćuju parking u sred Užia,To je krajnje „kajišarenje“ !

Ostavite odgovor