Pocetna Politika SDPS: Besplatna podela cegera

SDPS: Besplatna podela cegera

342
0
Podelite

Gradski odbor Socijaldemokratske partije u Užicu organizovao je akciju „Podela besplatnih cegera u cilju promocije smanjenja upotrebe plastičnih kesa“.

Akciju koju je užički SDPS organizovao u cilju podizanja ekološke svesti i u okviru proslave Dana gradskog odbora sprovedena je na platou na ulazu u zeleni pijac.

SDPS Dunja Djenic“Akciju sprovodimo povodom obeležavanja petogodišnjice rada užičkog odbora SDPS-a u postojećem sastavu. Pored toga što nam je važno kako naši sugrađani žive uvažavajući socijalne kriterijume, važno nam je i u kakvoj životnoj sredini žive i zato smo se odlučili na akciju promocije smanjenja upotrebe plastičnih kesa”, kaže predsednica Izvršnog odbora GrO SPDS-a Dunja Đenić.

Đenić koja je i gradska većnica za zaštitu životne sredine podseća da je na nivou Srbije aktuelna promocija smanjenja upotrebe kesa od plastike i da je počela njihova naplata u velikim trgovinskim lancima kako bi se smanjilo njihovo korišćenje.

SDPS Kese 2“Gradski odbor SDPS-a je besplatnom podelom cegera želeo da pomogne našim sugrađanima i ovom prilikom naglasimo koliko je upotreba i proizvodnja plastičnih kesa štetna i kakve su posledice po životnu sredinu”, istakla je Đenić

Aktivisti ove stranke za veoma kratko vreme na ulazu u užički zeleni pijac podelili su na desetine besplatnih cegera i kako kažu u planu je repriza akcije s obzirom na interesovanje sugrađana.

Ostavite odgovor