Pocetna Društvo Najlepše dvorište Ivane Mlađenović

Najlepše dvorište Ivane Mlađenović

900
0
Podelite

Ove godine na konkurs za najlepše dvorište, koji je rapisao grad Užice, prijavio se najmanji broj učesnika. Loše vremenske prilike tokom juna su, najverovatnije, razlog zbog kog se vlasnici kuća, dvorišta i balkona nisu prijavili na ovaj konkurs. Zbog kiše ni njihova dvorišta nisu mogla da imaju izgled koji su imala prethodnih godina.

Najlepse dvoriste drugo 4– Mi smo prethodnih godina imali razdvojene tri kategorije: gradsko dvorište, seosko dvorište i balkon. Na žalost, ove godine nismo imali ni jedan balkon prijavljen. Ja verujem da nije posledica nezaintesovanosti naših sugrađana, već posledica vremenske situacije, koja je uticala na izgled dovrišta i balkona, rekla je za TV5 Dunja Đenić, članica Gradskog veća Užica za zaštitu životne sredine.

Najlepse dvoriste trece 4Zbog svega toga svi prijavljeni su svrstani u jednu kategoriju, a za njih su lajkovima na FB profilu grada Užica građani mogli da glasaju i izaberu najlepše.

Najlepse dvoriste drugo 2– Dvorište Ivane Mlađenović iz Gostinice zvanično je najlepše dvorište na teritoriji grada Užica. Drugo mesto pripalo je Miroljubu Vučkoviću sa Bele zemlje, a treće mesto Svetlani Terzić iz Zlakuse. Naša komisija obišla je sve prijavljene, kako bi se uverila da li njihova dvorišta izgledaju onako kako je to predstavljeno na fotografijama, koje su dostavili u prijavi za konkurs. Ove godine oni neće biti nagrađeni vaučerima, već će dobiti nagrade koje će im služiti za održavanje njihovih dvorišta,- kaže Dunja Đenić.

Najlepse dvoriste trece 1Termin dodele nagrada biće naknadno određen, o čemu će dobitnike nagrade obavestiti iz Gradske uprave i Odeljenja za zaštitu životne sredine.

Ostavite odgovor