Pocetna Društvo Puzanjem do cilja

Puzanjem do cilja

282
0
Podelite

U okviru nedelje dojenja i podrške roditeljstvu održana je deveta Puzijada u organizaciji užičkog Udruženja Roditelj.Ova manifestacija već godinama izaziva veliko interesovanje tako da se u puzanju takmičilo 40 mališana uzrasta od sedam meseci do godinu i po dana.

Puzijada 3“Naš motiv sve ove godine je da promovišemo roditeljstvo i dojenje koje je jedini i pravi izbor majki za naše najmlađe”, istakla je Slađana Popović, babica iz Udruženja Roditelj.

Bračni par Dimitrijević iz Arilja sa petoro dece učestvovao je na Puzijadi i pravi su primer promovisanja dojenja i roditeljstva. Oni su poručili budućim ali i ostalim roditeljima da imaju što više dece jer je to velika radost i sreća.

Puzijada 5Puzijada 4Dr Ana Mijatović Ristović, načelnik Službe za zdravstvenu zaštitu žena Doma zdravlja Užice ukazala je na značaj dojenja jer je to najveći prirodni poklon koji se daje detetu. Ona je pozvala sve trudnice i porodilje da u školi roditeljstva saznaju sve što ih interesuje u vezi njihovih mališana.

Dodajmo da je najmlađa pobednica Puzijade Julija Radovanović.

Puzijada 2Iz Udruženja Roditelj najavili su nastavak aktivnosti u narednom periodu.

Ostavite odgovor