Pocetna Društvo Gradsko veće o sistemu javne bezbednosti

Gradsko veće o sistemu javne bezbednosti

527
1
Podelite

Gradsko veće Užica dalo je saglasnost na cenovnik ulaznica za 23. Jugoslovenski pozorišni festival „Bez prevoda“ koji se održava početkom novembra. Cene kompleta karata se kreću od 5 000 do 10 500 dinara i po cenovniku predviđene su različite cene za promotivni period, period pretprodaje i period redovne prodaje.

Članovi Gradskog veća su doneli odluku da Gordana Urošević, koja je i do sada vršila dužnost načelnika Gradske uprave za poslove organa grada, opštu upravu i društvene delatnosti obavlja tu funkciju i u naredna tri meseca.

U cilju unapređenja sistema javne bezbednosti i bezbednosti saobraćaja uz centralizovan video nadzor gradski većnici su doneli odluku o nabavci opreme za kontrolu bezbednosti saobraćaja, video nadzor i detekciju prekršaja. Postavljanjem ove opreme na Zlatiborskom putu, zatim na raskrsnici kod Prve osnovne škole i na Trgu Svetog Save, ali i na drugim javnim površinama znatno će se podići nivo bezbednosti građana i njihove imovine.

Gradsko veće je donelo i odluku da se u naredne tri godine uloži 60 miliona dinara za unapređenje sistema javne rasvete na teritoriji grada Užica u cilju racionalizacije potrošnje električne energije. Procena je da će se ova investicija kroz uštede vratiti za četiri godine.

1 komentar

  1. nema ništa preče od tog beznačajnog festivala za koji je zainteresovano 0.01% građana,Šta je sa vodom i zimskim zagadjenjem

Ostavite odgovor