Pocetna Društvo Vojna ustanova „Tara“ proslavila godišnjicu

Vojna ustanova „Tara“ proslavila godišnjicu

268
0
Podelite

Svi objekti Vojne ustanove „Tara“ poslovali su uspešno u proteklom periodu, rekao je direktor Ljupko Ćirović,  povodom  7. jula, dana kada je 1977. godine ustanova osnovana. On je istakao da je to rezultat zajedničkog uspeha i međusobnog zalaganja.

VU Tara Omorika 1“Tokom prethodnih godinu dana uloženi su veliki napori kako bi se uspostavila kontrola troškova i vratila dugogodišnja dugovanja. Napravili smo dobre poslovne poteze i uspeli da renoviramo 18 dvokrevetnih soba sa terasom i jednog apartmana iz sopstvenih sredstava, bez uticaja na buduće poslovanje”, rekao je Ćirović.

On je kazao da ukazano poverenje obavezuje da nastave sa unapređenjem nivoa usluge i da u budućnosti učine maksimum kako bi zadovoljstvo i boravak gostiju bili na najvišem mogućem nivou.

“Naša vizija je da nastavimo primjenjivati i postavljati najviše standarde kvaliteta usluga, te tako opravdati i održati ugled koji imamo kod gostiju i partnera”,  poručio je Ćirović.

VU Tara nagradaPovodom 41 godine od osnovanja Vojne ustanove „Tara“ direktor Ljupko Ćirović uručio je jubilarne nagrade zaposlenima za 20 i 30 godina rada.

Ostavite odgovor