Pocetna Priboj Počinju MOSI

Počinju MOSI

280
0
Podelite

Tradicionalne 55. Međuopštinske omladinske sportske igre (MOSI) počinju danas u Priboju i taj grad ih spremno dočekuje u novom ruhu.

MOSI su jedna od najvećih amaterskiih sportskih manifestacija na Balkanu, a na 55. Igrama, koje se po sedmi put organizuju u Priboju učestvovaće 34 opštine iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, sa oko 3.000 učesnika koji će se takmičiti u 15 sportskih disciplina.

Predsednik opštine Priboj Lazar Rvović istakao je za Glas zapadne Srbije da je izvršeno kompletno renoviranje sportske infrastrukture, od čega je stadion bio najveći poduhvat.

,,Urađena je nova atletska staza, tribine su kompletno promenjene i postavljene stolice, svih devet multifunkcionalnih igrališta su nanovo asvaltirana i presvučena novim podlogama, čak je renovirana i ribarska staza i izgrađeno je ribarsko naselje za sport i ribolov”, izjavio je Rvović i dodao da je u saobraćajnoj strukturi kompletno sređena glavna Nemanjina ulica u Priboju, kao i kružni tok na ulazu.

Rvović je naveo da je veliko interesovanje medija i novinara za ovaj događaj i da svi akreditovani će imati obezbeđen smeštaj i hranu u hotelu Lim u Priboju.

Ostavite odgovor