Pocetna Društvo Zlatiborski „Festival dobrog ukusa“

Zlatiborski „Festival dobrog ukusa“

278
0
Podelite

Prvi sajam hrane pod nazivom „Festival dobrog ukusa“  biće održan 5. avgusta na Kraljevom trgu u organizaciji Zlatiborskog eko agrara.

“Organizovanjem „Festivala dobrog ukusa“ Eko agrar želi da predstavi tridesetak proizvođača tradicionalne hrane zajedno sa ugostiteljskim objektima koji posluju na Zlatiboru”, kaže direktor Eko agrara Vladimir Bojović. On dodaje da će na Kraljevom trgu hoteli i restorani zajedno sa proizvođačima pripremati, prezentovati i prodavati svoje specijalitete.

Zlatka Vladimir Bojovic“Verujem da će ovak događaj biti zanimljiv za sve ljude koji u tom momentu budu na Zlatiboru, a mislim da će mnogi od njih upravo doći iz tog razloga. Ono što je nama bila ideja je da u jednoj prijatnoj, vašarskoj atmosferi ponudimo gostima raznovrsne proizvode, i na jednom mestu okupimo proizvođače i privatni sektor. Pored proizvođača sa teritorije Zlatibora i Zlatiborskog okruga, biće tu proizvođača iz regiona Drina – Tara, tako da možemo da očekujemo goste od Nikšića, preko Višegrada pa na dalje”, kaže Bojović, a prenosi „Zlatiborpres“.

Prvi zlatiborski sajam hrane za koji se domaćini nadaju da će postati tradicionalan rezultat je saradnje i odvijaće se u organizaciji Stalne radne grupe za Zapadni Balkan, Opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor.

Ostavite odgovor