Pocetna Sport “Policijada” danas i sutra na Zlatiboru

“Policijada” danas i sutra na Zlatiboru

341
0
Podelite

Zlatibor je danas i sutra domaćin 11. sportske manifestacije pod nazivom „Policijada 2018.“, koju organizuje Sindikat srpske policije. Reč je o najmasovnijem sportskom okupljanje u okviru MUP-a  Srbije. Ove godine očekuje se oko 800 učesnika koji će se takmičiti u 12 disciplina.

Sindikat srpske policije organizuje 11. po redu sportsku manifestaciju pod nazivom „Policijada 2018.“ koja se održava 15. i 16. juna  na Zlatiboru.

Svečano otvaranje manifestacije planirano je za petak 15. jun u 15,00 časova na platou ispred dečijeg odmarališta „Golija“ na Zlatiboru.

Reč je o najmasovnijem sportskom okupljanje u okviru MUP-a, Rebublike Srbije. Ove godine očekuje se oko 800 učesnika koji će se takmičiti u 12 disciplina, a sastavni deo događaja je i turistički obilazak naše planinske lepotice koji će biti organizovan u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor.

Policijada u organizaciji Sindikata srpske policije, svake godine okupi i niz uglednih zvanica iz vrha MUP-a, i države, što svakako privlači veliku medijsku pažnju. Ove godine, pored gostiju iz Slovenije, koji su već tradicionalni gosti, na “Policijadi” će biti prisutni i  predstavnici Sindikata bugarske i makedonske policije, kao i predstavnici sindikata drugih delatnosti iz Republike Srbije.

Srpski policajci takmičiće se u malom fudbalu, basketu, rukometu, odbojci, pecanju, streljaštvu, tenisu, stonom tenisu, šahu, pikadu, povlačenju konopca i trčanju.

“Policijada” se organizuje uz podršku opštine Čajetina, Turističke organizacije Zlatibor, dečjeg odmarališta  „ Golija“ i Zaječarske pivare.

Ostavite odgovor