Pocetna Kultura Izložba ARLEMM večeras na Zlatiboru

Izložba ARLEMM večeras na Zlatiboru

248
0
Podelite

Izložba ARLEMM umetnički karavan, biće svečano otvorena večeras u 20 časova i 30 minuta na Kraljevom trgu na Zlatiboru. Izložba najavljuje manifestaciju ARLEMM 2018, koja će biti održana u Arilju u drugoj polovini jula.

Manifestacija se realizuje devetu godinu za redom, u organizaciji Udruženja zaširenje i podsticaj muzičke kulture u Srbiji – MUZIKUS, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, Ministarstva turizma i Opštine Arilje, a u saradnji sa kompanijama Ekstrem intimo, Telenor i brojnim donatorima.

Cilj ove manifestacije je širenje i podsticaj muzičke, kao i opšte kulture u Srbiji, putem javnih predavanja, edukativnih radionica, koncerata i muzičkih festivala. Jedan od važnih segmenata ARLEMM-a jeste i ovaj projekat – umetnički karavan, putem kojeg se povezuje niz gradova širom Srbije.

Arlemm izlozba 2Izložba će prikazati najbolje delove festivala i najkreativnije sekunde dečijeg nadahnuća pretočene u neponovljive fotografije pune stvaralačkih emocija.

Izložbu čini 16 metalnih konstrukcija, sa 32 fotografije od kojih svaka ima sopstveno osvetljenje, i predstavlja pravi ukras za svaku lokaciju na koju se postavi, posebno u večernjim časovima, uz osvetljenje je i prikladna muzička pratnja deo postavke.

Momenti najiskrenijeg dečijeg nadahnuća nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a izvođači i priroda će vas privući da i ovog leta posetite ARLEMM.

Izložba na Zlatiboru će biti postavljena do 16. juna.

Ostavite odgovor