Pocetna Društvo Radovi u Dositejevoj pri kraju

Radovi u Dositejevoj pri kraju

352
0
Podelite

Rekonstrukcija Dositejeve ulice u Užicu u dužini od 120 metara se privodi kraju. Danas i sutra biće završeno asfaltiranje kolovoza, a do sredine naredne sedmice biće završeni i trotoari i tada se može očekivati i puštanje ulice u sauobraćaj, izjavio je Nikola Maksimović, direktor JP „Užice razvoj“ koje je za rekonstrukciju ove ulice pripremilo svu potrebnu dokumentaciju, a bilo je i nadzorni organ.
Nikola Maksimovic 1

Radove u vrednosti od oko četiri miliona dinara bez PDV-ea koji su obezbeđeni iz gradskog budžeta, izvodi JKP „Niskogradnja“.Radovi traju oko četiri sedmice.

-Ovom prilikom izvršena je komletna rekonstrukcija ulice, zamenjen je tampon, pregledane su sve instalacije, urađeno je pet novih vodovodnih priključaka, tri gasna priključka, biće zamenjena komletna rasveta, postavljeno je oko 200 metara novih ivičnjaka, pojasnio je Maksimović dodajući da će naredne sedmice, posle završetka radova, biti postavljena horizontalna i vertikalna saobraćajna signalizacija.

dositejeva 1-Ideja nam je bila da osim kolovozne konstrukcije, rekonstruišemo i trotoare kako bi što bilo omogućeno što komotnije kretanje pešaka, pre svega dece prilikom odlaska u školu. Zato smo razgovarali sa svim građanima koji su živeli ili žive ovde da na uštrb stepeništa proširimo trotoare, rekao je Maksimović ističući da će ulica za sada ostati jednosmerna.
Po rečima Maksimovića, za desetak dana treba očekivati početak rekonstrukcije Ulice Kralj Petar.

Ostavite odgovor