Pocetna Društvo Akcija za bezbrižno matursko veče

Akcija za bezbrižno matursko veče

1493
0
Podelite

Udruženje distrofičara Zlatiborskog okruga pokrenulo je akciju, čiji je cilj da niko ne propusti ili neraspoložen provede matursko veče, zbog loše materijalne situacije.

osi svedska cedo„Ženski deo kolektiva oba naša udruženja (Udruženje distrofičara Zlatiborskog okruga i Udruženje invalida cerebralne i dečije paralize), uz podršku kolega, se spontano okupio oko ideje poklanjanja nekoliko svojih haljina devojkama koje u ovoj godini slave maturu, a čiji roditelji nisu u mogućnosti da im priušte baš sve. Uskoro smo shvatili da bi to mogla biti vrlo korisna akcija ukoliko bismo je ozbiljnije razradili, pa smo odlučili da to i uradimo“, kaže za Radio Užice Čedomir Cicović, PR Udruženja.

Svi koji su u mogućnosti, garderobu (haljine, odela, tašne, cipele…) mogu dostaviti u prostorije Udruženja u Kneza Lazara 2, pri čemu ukoliko žele, mogu ostati anonimni. Sa druge strane, svi koji garderobu preuzimaju (takođe u prostorijama Udruženja), sasvim sigurno će to raditi anonimo, jer nam nikako nije cilj da se neko oseća neprijatno zbog materijalnog položaja u društvu, ističu iz Udruženja.

Zainteresovani mogu pozvati 031/500-122 i 031/511-876 Udruzenje Uzicesvakog radnog dana od 09-16h ili otići lično u prostorije Udruženja u ulica Kneza Lazara 2, kod hotela „Zlatibor“, preko puta „Nove pekare“. Pre toga, informacije o garderobi koja je već donirana, mogu dobiti i na FB stranici Poklon garderoba za maturantkinje i maturante – Užice

O ovoj humanoj i kreativnoj akciji, možete se informisati i slušajući program Radio Užica, čitajući nedeljnik „Vesti“ ili portal „Infoera“.

Ostavite odgovor