Pocetna Sport Uspeh užičkih strelaca na Memorijalu „Ištvan Poljanac“

Uspeh užičkih strelaca na Memorijalu „Ištvan Poljanac“

255
0
Podelite

Četvrti memorijalni turnir vazdušnim oružjem „Ištvan Poljanac“, održan je u atletskoj dvorani na Banjici. Miting se organizuje u počast dugogodišnjem treneru Streljačkog kluba Akademac, potpukovniku Ištvanu Poljancu, a prvi put je imao međunarodni karakter. Nadmetalo se oko 100 strelaca iz šest zemalja.

Duško Petrov član SD Aleksa Dejović osvojio je treće mesto vazdušnim pištoljem sa 219, 8 krugova, odmah iza prvoplasiranog Damra Mikeca (Srbija, Policajac) 241,2, i drugoplasiranog  Dimitrija Grgića (Srbija, Akademac) 239,6.  Duško Petrov je i u miksu, vazdušni pištoljAleksa Dejović“/Zvezdara (Aleksandra Ristović/Duško Petrov) 759, osvojio treće mesto.

U konkurenciji juniorki vazdušni pištolj Jelena Todorović članica Alekse Dejovića je osvojila drugo mesto sa 558, 3 kruga.

Miting je svečano otvorio pukovnik Miroslav Talijan iz Ministarstva odbrane Republike Srbije, a među gostima su bili i potpukovnik Nenad Milosavljević iz Uprave za doktrinu i obuku Vojske Srbije, Dragan Šešum, sportski direktor Sportskog saveza Srbije…

 

Ostavite odgovor